Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Розвиток спортивної інфраструктури в громаді продовжується

Новина
10.04.2024

 Одним з пріоритетних напрямків діяльності Височанської селищної ради та ДЮСШ є розвиток і підтримка спортивних досягнень молоді. Вдосконалення спортивної бази та забезпечення спортивним інвентарем є важливими кроками для досягнення цієї мети.

🏀На багатофункціональному майданчику села Високий розпочато монтаж амортизаційних баскетбольних кілець та сіток для них.

🥋 З метою підвищення якості навчально-тренувального процесу в Височанській ДЮСШ для відділення "Карате" придбано новий спортивний інвентар. Нові наливні м'ячі, гантелі, еспандери та гумки для фітнесу допоможуть у тренуваннях та покращенні техніки вихованців.

Нове обладнання та удосконалені спортивні майданчики створюють умови для розвитку та підтримки спортивного руху в громаді. Спорт об'єднує людей та зміцнює здоров'я.
Разом ми - Україна!🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше