Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Розірви коло - зупини насильство

Інформація
03.12.2023

У рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства» нагадуємо про проблеми подолання різних форм домашнього насильства, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

 Однією з форм домашнього насильства є фізичне. Це порушення закону, яке проявляється у різних видах: від побоїв до обмеження свободи та примусового вживання шкідливих речовин.

 Фізичне насильство не знає ані статевих, ані вікових чи соціальних меж. Від нього страждають як жінки, так і чоловіки, дорослі та діти. Навіть «незначний» його прояв є неприйнятним!

 Якщо Ви постраждали від домашнього насильства або стали його свідками, не мовчіть! Телефонуйте за номером 102. Підтримка завжди поруч!

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше