Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Преставники Височанської селищної ради взяли участь у тренінгe від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Новина
07.10.2024

З 3 по 4 жовтня в Києві відбувся важливий тренінг «Ефективні комунікації в територіальних громадах та областях» для представників органів місцевого самоврядування та обласних військових адміністрацій, організований у рамках проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Участь у заході взяли делегації з восьми областей України: Чернігівської, Харківської, Одеської, Рівненської, Сумської, Закарпатської, Житомирської, а також представники 73 територіальних громад та 8 обласних військових адміністрацій. Височанську громаду представляли Іван Михайличенко та Юлія Зражевець.

Основними темами тренінгу були стратегічні та цифрові комунікації, ефективна взаємодія зі ЗМІ, а також методи управління комунікаціями в умовах кризових ситуацій. Над цими питаннями учасники працювали під керівництвом досвідчених експертів: Олени Лобової, Іветти Делікатної, Наталії Бойко та Олексія Мінакова. Важливо відзначити, що кожен теоретичний блок закріплювався реальними практичними кейсами, що дозволяло учасникам відразу використовувати отримані знання на практиці.
Робота в малих групах сприяла кращому засвоєнню матеріалу, а найбільш активні учасники мали можливість презентувати своє напрацювання перед усіма присутніми. Особливо корисними стали практичні посібники з комунікацій, які учасники отримали для подальшої роботи у своїх громадах.
Цей захід реалізовано ГО «Комунікації для змін» у рамках грантового проєкту та став можливим за допомогою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та підтримки американського народу через проєкт «Говерла».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше