Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Поліцейські Височанської громади на варті правопорядку

Новина
19.06.2024

Поліцейські Височанської громади на варті правопорядку
🔹18 червня 2024 року поліцейськими офіцерами громади під час патрулювання території обслуговування у селищі Покотилівка було виявлено чоловіка, який помітно нервував, побачивши вартових правопорядку. Така поведінка чоловіка здалася поліцейським підозрілою, і, як виявилось, не даремно.

🔹У ході проведення поверхневої перевірки у 36-річного чоловіка було виявлено схожі на наркотичні речовини, які поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження.

🔹За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

🔹Поліцейські громади продовжують виконувати свої обов’язки з забезпечення правопорядку, безпеки громадян та боротьби з правопорушеннями. Вони завжди на варті та готові до оперативних дій для збереження спокою у Височанській громаді.
Дякуємо за їхню віддану службу та професіоналізм у виконанні своїх обов'язків.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше