Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пенсійний фонд України спростив можливість подання заяв на призначення житлової пільги ветеранам

Новина
14.06.2024
Пенсійний фонд України разом з Міністерством у справах ветеранів України реалізував експериментальний проєкт, який спрощує ветеранам війни, а також їхнім родинам процес звернення за житловою пільгою. З червня спрощену заяву можна подати на вебпорталі електронних послуг Фонду.
✅ “Реалізація експериментального проєкту з удосконалення порядку взяття на облік ветеранів війни і надання їм пільг на оплату житлово-комунальних послуг спрощує формат та процедуру самого звернення, цифровізує інформацію, необхідну для призначення пільги”, – розповів Голова правління Пенсійного фонду України Євгеній Капінус.
ℹ️ За його словами, замість двох окремих заяв, за новим проєктом, подається одна спрощена – про взяття на облік ветерана війни і надання йому пільг. У спрощеній заяві ветерану війни потрібно зазначити значно меншу кількість інформації, ніж це було раніше, адже опрацювання даних здійснюється шляхом електронної інформаційної взаємодії між державними реєстрами.
☝️ Крім того, за новим механізмом, подати заяву на призначення пільг замість ветерана війни можуть члени його родини.
📌 Детальніше: https://tinyurl.com/mudcctdd
На зображенні може бути: 1 особа та текст «nФy nФy. CONL ห yEPbHИ neHcййHий фoHA yKpaйHи cnpocTиB moЖЛиB.CTb noAaHHR 3aRB Ha npи3Ha4eHHR ЖИTЛOBOЙ nилbrи BeTepaHam whatsapp.com f facebook facebook.com/pfugovia com/pfu.govua n/p t.me/PensFund สรแนหนย O pfu.gov.ua twitter twitter.com/PFU_UA portal.pfu.gov.ua portal.pft»
 
 
 
 
Поделиться
 
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше