Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Освітяни Височанської селищної ради взяли участь у конференції Асоціації керівників закладів освіти

Новина
11.10.2023

🔹З 2 по 7 жовтня 2023 року у Волинської області пройшла XXXI щорічна конференція Асоціації керівників закладів освіти «Відроджені гімназії України» на тему: «Стратегія проведення реформи системи освіти України в умовах воєнного стану та входження у європейський освітній простір», на яку прибули керівники закладів освіти з 16 областей та міста Києва.

🔸До конференції долучилися працівники Відділу освіти та Центру професійного розвитку педагогічних працівників, директори закладів дошкільної та загальної середньої освіти Височанської селищної ради.

🔹Учасники заходу відвідали ліцеї м. Луцька, м. Ковеля, сільські ліцеї у Білині та Машеві, ознайомилися із системою управлінської діяльності керівників цих закладів освіти, відвідали Волинський обласний інститут післядипломної освіти, заклад позашкільної освіти – Центр дитячої творчості м. Ковеля.
Подробиці за посиланням (https://vysoch.osv.org.ua/news/1696859576/)

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше