Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Онлайн-випускний у Височанській школі мистецтв: підсумки та емоції

Новина
01.06.2024

31 травня 2024 року у Височанській школі мистецтв відбувся випускний у форматі онлайн. Цей важливий захід зібрав разом випускників, їхніх батьків та викладачів, попри те, що більш ніж половина учнів перебувають поза межами свого рідного дому та Батьківщини.

Свято розпочалося з концертних номерів, які підготували випускники, демонструючи свої таланти та досягнення. Завершили елементарний рівень 13 учнів, а базовий (середній) – 16. Викладачі поділилися своїми враженнями від здобутків учнів і побажали успіхів у подальшому шляху.

Батьки висловили щиру вдячність педагогічному колективу за неоціненний внесок у розвиток їхніх дітей.

Викладацький колектив на чолі з Ларисою Пакош наголосили на важливості не полишати зв'язків з мистецтвом та залишатися частиною теплої шкільної родини. Викладачі з нетерпінням чекають на учнів, які вирішили з вересня продовжити навчання на наступному рівні, незалежно від того, де вони зараз перебувають.

Онлайн-випускний у Височанській школі мистецтв став не лише підсумком навчального року, а й важливим символом єдності, підтримки та надії на краще майбутнє. Бажаємо всім випускникам успіхів на їхньому життєвому шляху та мирного неба над головою!

На згадку запис Випускного елементарного підрівня (https://youtu.be/UyKj6J4j4bY?si=WQBUTYop613Mw5uW).
📙Початок конференції
🎻 Концерт
💐 Привітання батьків
🌟 Вручення свідоцтв
👩‍❤️‍👨 Обмін емоціями

та Випускного базового підрівня (https://youtu.be/EvKlhM6RZs0?si=mZdQuRcpA6VAeXZM)

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше