Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

НМТ-2024: оприлюднено демонстраційні варіанти тестів

Новина
16.02.2024
 
Демонстраційні варіанти предметних тестів, з яких складається національний мультипредметний тест (НМТ), оприлюднив на своєму сайті Український центр оцінювання якості освіти.
Вступники можуть ознайомитися зі зразками тестування з української мови та літератури, математики, історії України, англійської, німецької, французької, іспанської мов, біології, фізики, хімії та географії.
Завдання опубліковані у форматі pdf-файлів і будуть зручними навіть для тих, у кого повільний інтернет або немає можливості працювати за комп’ютером. Для самоперевірки в кінці кожного тесту є правильні відповіді.
Ознайомитися з демонстраційними варіантами тестів можна за посиланням - https://testportal.gov.ua/demonstratsijni-varianty-nmt-2024/
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше