Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Наші - найкращі!

Новина
12.06.2024

З 3 по 9 червня 2024 року у Харкові проходив XІ Міжнародний конкурс виконавців на народних інструментах «Арт-Домінанта-2024», присвячений 220-річчю від дня заснування Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди.

Цей престижний конкурс об'єднав 239 солістів, 40 ансамблів та 11 оркестрів з 14 країн світу: України, Австралії, Естонії, Фінляндії, Канади, Італії, Іспанії, Латвії, Литви, Молдови, Польщі, Словаччини, Чехії та Швеції. Високий рівень виконавців і широка географія учасників підкреслили престижність цього музичного заходу.

Серед багатьох талановитих музикантів Диплом лауреата ІІІ ступеня у номінації «Баян» здобув Богдан Белік, учень Бабаївської школи мистецтв. Участь у міжнародному конкурсі та здобуття призового місця свідчить про високий рівень музичної освіти, який надається у школі мистецтв.

Вітаємо Богдана Беліка з цією вагомою перемогою та бажаємо йому подальших успіхів у музичній кар'єрі. Також висловлюємо щиру подяку викладачу Олександру Вікторовичу Лахметкіну за відмінну підготовку учня та внесок у розвиток музичних талантів нашої молоді.

XI Міжнародний конкурс «Арт-Домінанта-2024» не лише продемонстрував високий рівень майстерності учасників, але й став платформою для обміну досвідом і культурними традиціями між країнами. Сподіваємося, що цей конкурс і надалі буде надихати молодих музикантів на нові досягнення та творчі злети.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше