Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Наші - найкращі!

Новина
04.03.2024

Боксери з Височанської ДЮСШ блискуче виступили на турнірі "Відкритий ринг"
🥊2 березня в місті Люботин відбувся надзвичайно напружений турнір з боксу "Відкритий ринг" для юніорів 2007-2014 років народження. У турнірі взяли участь 60 талановитих боксерів, які представили сім команд Харківської області: ДЮСШ "Восток" та ДЮСШ 9 (м. Харків), дитячі юнацько-спортивні школи з міст Зміїв, Люботин, Дергачі, команду з Донецької області.

🥊Вихованці відділення "Бокс" Височанської ДЮСШ не лише взяли участь у змаганнях, але й блискуче проявили себе. Вони здобули 5 перших місць та 5 других місць. Це надзвичайно вражаючий результат, який свідчить про високий рівень підготовки та талант спортсменів.
Вітаємо тренера Ігоря Терещенка з відмінним виступом своїх підопічних та бажаємо подальших перемог в майбутніх турнірах та змаганнях!

У суботу, 2 березня, вихованці КЗ Височанська ДЮСШ продовжили свій успішний виступ у футбольному турнірі "Суперліга Харків" сезону зима 2023-24 року, в рамках групового етапу. Головні актори та зірки в цих захоплюючих матчах— обидві групи, які зійшлися у поєдинку з харківською командою "Металіст 1925".

⚽️Гра старшої групи команди "Колос" (сел. Бабаї) пройшла у вельми напруженому та видовищному форматі. Незважаючи на труднощі, наші футболісти продемонстрували високий рівень майстерності та енергійну гру, однак, на жаль, поступилися суперникам із рахунком 1:4.

⚽️Молодша група взяла участь у протистоянні також із "Металістом 1925" та завершила гру з вражаючим результатом 2:1. Це свідчить про винятковий командний дух юних футболістів.

Вітаємо всіх учасників, а також тренерський штаб, на чолі з Іваном Михайличенком та Олексієм Неклонським, із вражаючими результатами. Бажаємо командам подальших успіхів у турнірі та високих досягнень у майбутніх виступах!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше