Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Начальник ХРВА Володимир Усов: Сьогодні Харківський район відзначає 101 рік із дня свого утворення

Подія
07.03.2024
За вікову історію свого існування наш район та його жителі пройшли чимало випробувань. Сьогодні ми зустрічаємо цей день в умовах повномасштабного вторгнення рф в Україну.
Територія Харківського району була частково окупована ворогом та наразі піддається обстрілам противника. Завдяки зусиллям українських військових наш район був повністю визволений. Постраждале населення отримує всебічну допомогу.
Щоденна боротьба жителів Харківського району з наслідками вторгнення рф продовжується. Дякуємо представникам Збройних Сил України, Національної поліції України, ДСНС, волонтерам, медикам, працівникам комунальних служб та всім, хто бореться на своєму фронті заради мирного майбутнього нашого району та України.
Незважаючи на випробування, які стоять перед нами, ми постійно демонструємо ворогу нашу силу та стійкість.
Нехай наша воля буде непереможною, і спокій та мир повернуться на українську землю. Бажаю всім мужності, міцного здоров'я та надійної підтримки близьких.
Докладаймо максимум зусиль для настання Перемоги! ✊ 🇺🇦
З повагою
начальник Харківської районної військової адміністрації Володимир Усов
Возможно, это изображение текст
 
 
 
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше