Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Молодіжна рада та представники влади Височанської громади взяли участь у форумі 

Новина
29.05.2024


З 24 по 26 травня в Івано-Франківську відбувся форум «Форми участі молоді в умовах воєнного часу», організований Українською асоціацією молодіжних рад.
Участь у заході взяли Молодіжна рада та представники влади Височанської селищної громади.

🔹Метою форуму було створення платформи для співпраці між молоддю та владою, молодіжними радами та органами, при яких вони створені. Учасники ознайомилися з результатами програми «Незламна молодь: Молодіжні ради», дослідили успішні кейси роботи молодіжно-консультативно дорадчих органів в умовах війни, взяли участь у панельних дискусіях, обмінялися досвідом та налагодили зв'язки з іншими молодіжними радами й органами влади.

🔸За цей продуктивний рік Молодіжна рада при Височанській селищній раді значно посилила свої знання у формуванні роботи МР та покращила внутрішню роботу в команді. Вона зуміла залучити до своєї діяльності молодь, яка готова розвиватись та робити власний внесок у розвиток молодіжної політики в громаді.

🔹Молодіжна рада при Височанській селищній раді висловлює вдячність організаторам та спікерам за можливість взаємодії та навчання. Нові знання та навички, отримані під час форуму, сприятимуть ефективнішій роботі ради та її внеску у розвиток громади.
Форум став важливим кроком у зміцненні співпраці між молоддю та владою, що є особливо актуальним в умовах воєнного часу.

До відома: Програма «Незламна молодь: молодіжні ради» розроблена Українською асоціацією молодіжних рад та втілюється в межах програми «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Міжнародним республіканським інститутом (IRI).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше