Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Каталог можливостей від Держави «Зроблено в Україні»

Інформація
21.06.2024

В рамках реалізації у Харківській області нової економічної платформи «Зроблено в Україні», служба зайнятості визначена учасником створення майданчику для постійного прямого діалогу держави та підприємців, інвесторів, а також громадських об’єднань.

На базі регіональних служб зайнятості створюються офіси платформи в рамках Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні». За інформацією Харківського обласного центру зайнятості протягом 2024 року такі офіси планується відкривати на базі 6-ти філій Харківського обласного центру зайнятості. Перший відкриється у м. Харкові найближчим часом на базі Харківської філії.

Посилання на Каталог можливостей від Держави «Зроблено в Україні»:

https://drive.google.com/file/d/15BFnBOO5TJVGNCmh538wjV-3FE1rJfmH/view?usp=sharing

Новини на цю ж тему

«Зроблено в Україні»

Пропонуємо місцевим виробникам долучитися до популяризації товарів, вироблених в Україні шляхом брендування виробленої продукції відповідним логотипом «Зроблено в Україні».
Інформація
29.06.2024

За ініціативи Президента України та участю Міністерство економіки України створено Всеукраїнську економічну платформу «Зроблено в Україні».

Мета платформи – підтримка української економіки та безпосередньо українських виробників, заохочення населення України до придбання української продукції, а також стимулювання бізнесу до відкриття та розвитку власного підприємництва.
Інформація
01.04.2024

Всеукраїнська економічна платформа «Зроблено в Україні»

Купуючи українське, ти платиш заробітну плату всім, хто створював цей продукт. З податків на заробітну плату йдуть відрахування на пенсію
Інформація
30.03.2024

Усі в плюсі, коли зроблено в Україні! Купуй українське — зроблене нами і для нас!

Купувати продукцію українського виробництва – це означає стимулювати свою, а не чужу економіку. Це важливо як на побутовому рівні, коли купуєш одяг чи продукти в магазині, так і під час підготовки великих закупівель через тендери
Інформація
27.03.2024
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше