Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ХОВА: У регіоні запустили новий застосунок «Соціальні послуги Харківщини». Мобільний застосунок «Соціальні послуги Харківщини» розроблено Харківською ОВА спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ)

Новина
20.03.2024
Мобільний застосунок «Соціальні послуги Харківщини» розроблено Харківською ОВА спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).
Застосунок містить мапу, на якій відображено надавачів соціальних послуг територіальних громад Харківської області, інформацію про точне географічне розташування центрів надання соціальних послуг, центрів соціальних служб, територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг), інтернатних установ системи соціального захисту населення області тощо. Також у застосунку можна знайти контактні дані, режим роботи кожної установи, назви соціальних послуг, що надаються у вказаних закладах.
👉 Подробиці за посиланням: https://kharkivoda.gov.ua/news/126077
Возможно, это изображение текст
 
 
 
 
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше