Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Харківскька районна філія ДУ «Харківський ОЦКПХ МОЗ» інформує: проведення вебінару на тему “Виклики для психічного здоров'я підлітків в умовах війни. Самоушкодження серед дітей”

Інформація
29.02.2024

4 березня 2024 року з 11:00 до 12:30 відбудеться вебінар до Дня обізнаності про самоушкодження на тему “Виклики для психічного здоров’я підлітків в умовах війни. Самоушкодження серед дітей”. Пропонуємо всім бажаючим долучитись до вебінару.
Посилання на вебінар: https://bit.ly/4bQlYi4
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/DmLpHGLfErdSwryPA
Вебінар проводитиме Наталія Масяк, керівниця клініки психічного здоров’я дітей, підлітків та молоді Західноукраїнського спеціалізованого медичного центру, керівниця центру психологічної експертизи, член правління Фонду “Голоси дітей”.
Звертаємо вашу увагу, що на сайті установи ДУ «Харківський ОЦКПХ МОЗ» є розділ https://labcenter.kh.ua/?cat=81 «Ментальне здоров’я» з повідомленням «Навчально-інформаційні матеріали», де ви можете знайти посилання на цей вебінар та багато інших корисних ресурсів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше