Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги мешканців громади!

Оголошення
05.07.2024

КП «Тепловодопостачання» закликає споживачів ОЩАДЛИВО використовувати ПИТНУ ВОДУ, яку подає підприємство, бо вона НЕ ПРИЗНАЧЕНА для поливу городини

🚰З настанням спекотних днів КП «ТВСР» спостерігає посилене навантаження на систему водопостачання, яке виникає внаслідок поливу присадибних ділянок та наповнення басейнів.

🚰Комунальники наполягають: безконтрольне навантаження мереж водопостачання у громаді небезпечне для старих комунікацій, води не вистачить на всіх.

🚰Особливо це впливає на ресурс і справність обладнання, яке забезпечує подачу води, зокрема перевантаження і вихід його з ладу. Такі несправності у спекотні дні підприємству доводиться ліквідовувати чи не щодня, а споживач в цей час залишається без води.

Через зловживання окремих громадян страждають інші: люди не можуть повноцінно скористатися водою у побуті.

Будь ласка, бережіть воду! Не створюйте незручностей вашим сусідам!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше