Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги мешканців громади!

Оголошення
20.06.2024

Височанська селищна рада розшукує осіб, які є спадкоємцями Клінишкової Валентини Вікторівни, 10 грудня 1941 року народження, громадянки України, яка померла 13 січня 2020 року, місце проживання зареєстровано за адресою: Харківська обл., Харківський р-н, с.Покотилівка, вул. Залізнична, буд. 11, кв. 6.

Також інформуємо, що у порядку, передбаченому законодавством України, Височанською селищною радою готуються документи та буде подано заяву до Харківського районного суду Харківської області про визнання спадщини відумерлою, що відкрилась після смерті Клінишкової Валентини Вікторівни, за якою зареєстровано право власності на квартиру, розташованої за адресою: Харківська обл., Харківський р-н, с. Покотилівка, вул. Залізнична, буд. 11, кв. 6.

У випадку наявності спадкоємців померлої, просимо вчинити дії, необхідні для прийняття спадщини померлої Клінишкової В.В. та повідомити про це Височанську селищну раду за адресою: площа Михайлівська, буд. 2, с. Бабаї Харківського р-у Харківської обл.

У разі, якщо спадкоємці не вчинять дії, які необхідні для прийняття спадщини Клінишкової В.В., ця спадщина може бути передана у комунальну власність Височанської територіальної громади в особі Височанської селищної ради.

 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше