Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Благоустрій громади у центрі уваги: Нові досягнення

Новина
21.03.2024
 
Продовжуються активні роботи з весняного благоустрою, спрямовані на поліпшення якості життя місцевих мешканців та створення комфортних умов для відпочинку і розваг.
🔷За ініціативи першого заступника селищного голови Івана Михайличенка у селищі Високому розпочаті роботи з благоустрою парку, які спрямовані на створення комфортного та безпечного середовища для відпочинку сімей з дітьми та активного проведення дозвілля. Планується розміщення дитячого та спортивного майданчиків.
🔷Тривають ремонтні роботи у будівлі Височанської поліклініки. Згідно з планами, тут будуть розміщені лікарі-спеціалісти, що забезпечить зручний доступ до медичних послуг для мешканців селища.
🔷Крім того, в усіх населених пунктах громади тривають роботи з кронування дерев. Обрізка зламаних та засихаючих гілок має на меті не лише омолодження дерев, але й забезпечення безпеки громадян.Цей процес також сприяє покращенню естетичного вигляду населених пунктів та збереженню здоров'я зелених насаджень.
Ініціативи та зусилля органів місцевого самоврядування свідчать про те, що розвиток і покращення умов проживання населення залишається одним із пріоритетних завдань у роботі селищної ради.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше