Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

4 червня — День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії рф проти України

Подія
04.06.2024
Сьогодні Україна вшановує пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації. Відповідну постанову під № 5343 ухвалила Верховна Рада у Міжнародний день захисту дітей, 1 червня 2021р.
Дата дня вшанування була вибрана не випадково, адже щорічно саме 4 червня відзначається Міжнародний день дітей – безневинних жертв агресії, заснований Генеральною асамблеєю Організації Об’єднаних Націй. День встановлено, для того, щоб громадськість не забувала про те, що під час війни гинуть не тільки солдати, але й невинні діти.

Ворожі ракети й снаряди, свідомо націлені проти мирного населення, відбирають у нас майбутнє. Сотні маленьких українців мали змінити цей світ: хтось мав стати лікарем, хтось із них мріяв підкорити Еверест, а хтось з заздрістю дивився на маму — водія тролейбуса.

Їх передчасно обірвані життя — наш вічний біль.

Їх непрожиті долі — вічна мука їх рідних та близьких.

Пам’ять про дітей, які загинули під час війни російської федерації проти України, завжди буде жити в наших серцях.

https://youtu.be/mdVFMcek1Xg?si=j3qCDFHk5-p5rcu9
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше