Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

20 лютого 2024 року в нашій країні відзначають 10-ті роковини початку російського збройного вторгнення до України та щорічний День Героїв Небесної Сотні

Подія
20.02.2024

Сьогодні у Височанській громаді з нагоди пам'ятної дати та з метою увічнення великої національної відваги та самовідданості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, пройшов мітинг-реквієм.
У селищі Покотилівка представники Височанської селищної ради, депутати, працівники підприємств, установ та організацій, мешканці громади вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять Героїв Небесної Сотні та всіх борців за Незалежність нашої держави. Після чого відбулося покладання квітів до Пам’ятного знаку воїнам, загиблим за свободу України.

Події Майдану 2014 року засвідчили, що українці – це нація нескорених та вільних людей. Сьогодні в умовах російсько-української війни наш народ об’єднався та демонструє усьому світу згуртованість, хоробрість та споконвічне прагнення українців до волі.

Слава Україні!🇺🇦
Залишаємося гідними своїх Героїв!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше