Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

2 роки – незламності, сили та витримки!

Подія
24.02.2024


24 лютого 2022 року російська федерація здійснила повномасштабне вторгнення в Україну. Так розпочалася ескалація війни, що триває ще з 2014 року. І це вже 10 років...
За ці 730 днів український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості та єдності перед жорстоким ворогом. Два роки наші хоробрі воїни пліч-о-пліч протистоять російському загарбнику, ставши на захист незалежності, державності, національної ідентичності українців.
З нагоди пам’ятної дати представниками селищної ради покладені квіти до могил загиблих Захисників України, які поховані на території Височанської громади.
Низько вклоняємося перед пам’яттю загиблих у цій жахливій війні, висловлюємо щирі співчуття їхнім родинам і запевняємо, що ніколи наші Герої не будуть забуті.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше