Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зеленський привітав прикордонну розвідку з 20-річчям

Привітання
20.10.2023

Про це ідеться у вітанні Президента з 20-річчям розвідки ДПСУ, розміщеним на його сторінці у Фейсбуці.

За словами Зеленського, "сьогодні 20 років розвідці Державної прикордонної служби України. Героїчні люди, які підтверджують свою професійність, відвагу та здатність бути попереду окупанта. Як і після 2014 року, і після 24 лютого, і зараз".
Як наголосив Президент, "діяти на випередження та здобувати нашій державі особливі можливості – це головне завдання розвідки. Дякую кожному й кожній у розвідці Державної прикордонної служби України, хто ефективно виконує це завдання".

Як повідомлялося, розвідувальний орган Адміністрації Держприкордонслужби України є державним органом, який здійснює розвідувальну діяльність у сферах прикордонної та імміграційної політики, а також в інших сферах, що стосуються питань захисту державного кордону України та її суверенних прав у виключній (морській) економічній зоні.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше