Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення громади: триває всеукраїнська акція «ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ”

Новина
12.04.2023

Височанська селищна рада звертається з проханням до мешканців і гостей громади шанувати працю тих, хто дбає про навколишнє середовище! Закликаємо всіх небайдужих долучатися до корисних справ! Адже, чисте довкілля - чисте сумління.

Цього тижня:
 - на території селищної ради продовжується обрізка дерев вздовж вулиць та ліній електропередач. Зрізані гілки, повалені сухі дерева перероблюються за допомогою подрібнювача.
 - Тривають роботи щодо облаштування території Височанського ліцею № 1.
 - У смт Покотилівка відділом благоустрою сумісно з КП "Жилкомунсервіспослуга" Височанської селищної ради проводяться роботи з приведення прибудинкових територій та кладовищ до належного санітарного стану.
 - Завезено додатково пісок на всі кладовища населених пунктів громади.

Всі заклади освіти громади вносять свій посильний внесок для відновлення та збереження довкілля. Працівниками закладів освіти упорядковано території закладів та прилеглих територій, шкільних фруктових садів, клумб, посіяно квіти, проведено побілку дерев та бордюрів.
Зокрема, вчора працівники ліцею "Промінь" прибирали автомобільну зупинку "Покотилівка" на трасі Харків – Сімферополь.

Разом ми - Україна! 🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше