Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

СЬОГОДЕННЯ ГРОМАДИ: Благодійна та гуманітарна допомога

Новина
28.03.2023

СЬОГОДЕННЯ ГРОМАДИ: Благодійна та гуманітарна допомога

🔵17 березня до КЗ «Публічна бібліотека Височанської селищної ради» завітали пані Марина з паном Андрієм від Благодійного фонду пам'яті Руслана Білого, які подарували цікаві книжки для читачів. Українська література має бути доступна кожному!
https://m.facebook.com/groups/344136760731477/permalink/697817642030052/

🔵21 березня БО «БФ «СПІЛЬНА СПРАВА ХАРКІВ», сумісно з «Благодійним Фондом «Джерело Відродження» передали до КЗ «Публічна бібліотека Височанської селищної ради» генератор.
Відтепер дітки, за умови знеструмлення, будуть перебувати в теплі, здобувати знання в комфортних умовах та зможуть відпочити від емоційної напруги.
Спільні справи приємніше робити разом !
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0waUC5NLHsNxjVGygv2CvMLNapuSqH91BT2vAX6i1fsLnYV3eQNwAR4JoGs6LXu8Bl&id=100081904459191


🔵23 березня представники Міжнародної організації з міграції (МОМ) відвідали будівництво найбільшого у Харківській області "Пункта Незламності', що розташований у смт Високий на території Височанського ліцею №1.

📌 Намет загальною площею 1000 квадратних метрів був переданий МОМ для забезпечення гуманітарних потреб громади та для підтримки переселенців і людей, які постраждали від війни.

📌 Варто зазначити, що тут можна буде отримати як гуманітарну допомогу, так і соціально-психологічну підтримку.

📌 Незабаром намет буде поділений на зони, кожна з яких матиме своє призначення, а саме:
🔹«Пункт незламності», де передбачається наявність тепла, води, мобільного зв’язку, інтернету, живлення для мобільних пристроїв, а також медикаментів першого призначення.
🔹Пункт видачі гуманітарної допомоги волонтерськими організаціями нашої громади.
🔹 Приміщення для гуманітарних потреб.

Після завершення внутрішніх робіт чекаємо на урочисте відкриття "Пункту Незламності".

🔵26 березня український письменник, перекладач, громадський діяч
Сергій Жадан та Михайло Озеров, актор Харківського державного театру ляльок ім. Афанасьєва, передали Височанській селищній раді генератор для забезпечення гуманітарних та господарських потреб мешканців громади.

https://www.facebook.com/serhiy.zhadan/posts/pfbid0NUECDrq2M3FMC2u8nCQWBZQYMUjVNdGKahGvfEjjMRMmRhqmV4u5RbuwVEYqrevel

Разом до Перемоги!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше