Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення дитячої громади: Хелловін, або День усіх святих

Новина
29.10.2023


В Україні традиція святкування Хелловіну поки не надто поширена, але дітям у наш час не вистачає радощів та сміху, тому у Височанській громаді небайдужі дорослі створюють для них маленькі свята.

🎃🕸👻Бібліотека – це завжди місце для творчості

🧙‍♀️🧛‍♀️У КЗ "ПУБЛІЧНА БІБЛІОТЕКА ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ" розпочали готуватися до Хелловіну ще 26 жовтня (ідея Алеся Радишевська). Діти виготовляли різні прикраси та перетворили бібліотеку на чарівний світ.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0qiHy8g2DE55fCcd3sfAH3NNCb2mHgbKuA39FmAvzR3crkCvDFYs8953iqf8CabeWl&id=100054365175786

🧟‍♀️🧝‍♀️Помаранчевий колір, привиди, кажани та гарбузики - фаворити жовтня у Ржавецькій сільській бібліотеці-філії, де у четвер відбувся дівочий майстерклас з виготовлення хелловінської прикраси та організації страшенно красивої фотозони.
https://www.facebook.com/groups/500430757963413/posts/868646397808512/

🦸‍♂️🕸У суботу, 28 жовтня у Покотилівській дитячій бібліотеці маленькі читачі жахлиииво красиво малювали та отримали задоволення спілкування і перегляду мультфільму.
https://www.facebook.com/pokotilivka.ditycha/posts/pfbid0GaJd9vSYrF5Mx1BDU8cugYvXj96efA27LX6fwhSEKWuswzRkWbpYG1Ac8hv3X3LZl

🎃🕸👻А десь вже почали святкувати Хелловін

🦹🏾‍♀️🧙‍♂️У п’ятницю молодші учасники вокального ансамблю " Бабаївські зірочки" Палацу культури та мистецтв у селищі Бабаї прийшли на заняття в яскравих тематичних костюмах. Було проведено майстерклас "Зроби павучка" (бібліотекар Олена Максименко), після якого на дітей чекала ігрова програма:
🎃дефіле костюмів;
🎃катання гарбуза;
🎃створи мумію;
🎃хто швидше злітає на мітлі;
🎃танець монстрів та багато іншого.
І яке ж свято без жахлииво смачних солодощів?
На свято завітав перший заступник Височанської селищної голови Іван Михайличенко, кожна дитина отримала подарунок

🧝‍♀️🧛‍♀️У суботу, 28 жовтня, Хелловін святкували вихованці артстудії "Джміль" КЗ "Палац культури та мистецтв" (керівник: Алла Чурілова-Макаренко). Діти дуже чекали цієї зустрічі, продумували цікаві образи, готували костюми, виконували власноруч святковий декор.

🎃🕷🎃🐁🎃👻🎃🔥🎃

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше