Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Подія
19.03.2023

 

Щиро вітаємо вас з професійним святом та висловлюємо вдячність за нелегку і вкрай важливу роботу – забезпечення комфортних умов життя громадян у непростих умовах сьогодення.
Саме від вас, професіоналів своєї справи, залежить наш комфорт та благополуччя кожного будинку нашої громади. Завдяки вашим працьовитим рукам, високому професіоналізму та наполегливості підтримується безперебійна робота інженерних комунікацій, здійснюється благоустрій, озеленення вулиць та інше.
Бажаємо вам і вашим родинам мирного неба, міцного здоров'я, достатку та здійснення життєвих планів та сподівань. Керівникам витримки та згуртованості в колективах, і щоб у відносинах із споживачами завжди панувала атмосфера партнерства та взаєморозуміння.

Цінуємо Вашу працю! Дякуємо за Вашу відданість громаді!
ЗІ СВЯТОМ!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше