Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПІДТРИМКА, ТУРБОТА, ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА – ЩОДЕННА РОБОТА В ГРОМАДІ

Інформація
01.04.2022

1 квітня 2022 року

Вже 37-й день поспіль керівництво та працівники Височанської селищної ради, депутати,  волонтери та активні мешканці у напружених умовах працюють для забезпечення життєдіяльності громади.

У штатному режимі працюють чотири комунальних підприємства: "Жилкомунсервіспослуга" (смт. Покотилівка), "Високий" (смт. Високий та с. Ржавець), "Бабаївське ВУЖКГ" (смт. Бабаї), "Тепловодопостачання Височанської селищної ради". В громаді здійснюється регулярний вивіз ТПВ, проводяться ремонтні роботи на водопровідних мережах, силами комунальників, працівників відділу благоустрою та небайдужих мешканців проводиться прибирання та впорядкування територій населених пунктів.

 На сьогодні гуманітарна допомога від Височанської селищної ради надається  в 6 населених пунктах громади: смт. Високий, сел. Нова Березівка, с. Ржавець, смт. Покотилівка, смт. Бабаї та сел. Затишне.  М'ясо, мука, хліб, картопля, молоко, какао, яблука, солодкий перець, яйця, дитяче харчування, підгузки, засоби особистої гігієни - це далеко не повний перелік того, що отримали не лише мешканці  громади,  а й сотні переселенців із зони активних бойових дій.

Продовжується робота з надання гуманітарноі допомоги людям з обмеженими можливостями, літнім людям, багатодітним родинам, малозабезпеченим сім‘ям.  Надається допомога мешканцям, будинки яких зруйновано. За час  війни адресну допомогу отримали понад 1500 родин, які звернулись до  селищної ради.

Формуються та надаються продуктові набори для дітей, які позбавлені батьківського піклування, сімей, які вкрай потребують допомоги.

Якщо у вас є інформація про людей, які потребують допомоги, просимо звертатися до  селищної ради будь-яким зручним для вас способом.

Разом до перемоги!

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше