Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Музичне свято від Харківського державного музичного ліцею у селищі Покотилівка

Новина
23.10.2023

У суботу, 21 жовтня, Покотилівський будинок культури привітав незвичайних гостей - учнів, випускників та викладачів Харківського державного музичного ліцею.

За запрошенням КЗ "Височанська школа мистецтв", ліцей влаштував концерт, який об'єднав учнів та викладачів ліцею, лауреатів міжнародних конкурсів та солістів філармонії. Учасники концерту, такі як:
🎼 Давід Борзілов, Богдан Кусков, Роман Довгаль, Вероніка Бородінова, Богдана Василевська, Катерина Москаль, Кирило Тарановський, Анастасія Плющ, Богдан Поляков, випускниця Анастасія Лузанова,
🎼 викладачі Ірина Гребнєва, Єлизавета Авочарова, Марина Трембовлева, Дмитро Амстібовський, Олександр Плющ та концертмейстер Ірина Кускова, подарували глядачам неймовірні музичні враження.

🎼Особливо хочется відзначити присутність на заході пана директора Харківського державного музичного ліцею, Олега Володимировича Орищенка, який особисто відвідав цей концерт та підтримав виконавців

🎭Після концерту для найменших гостей була організована інтерактивна вистава від Малого театру маріонеток, де діти мали можливість перенестися до казкового світу та взяти участь у чарівних пригодах з ляльковими персонажами.

Закінчився цей незабутній вечір солодким столом, де усі могли насолодитися смаколиками та обговорити враження від неймовірного концерта.

Це свято музики та мистецтва залишиться в серцях всіх глядачів надовго. Організатори концерту висловлюють щиру вдячність Ользі Роденко, директору Будинку культури, за теплий прийом.

Сподіваємося, що ця дружба та співпраця буде тривати й надалі, а ми ще багато разів зможемо поринути у світ музичних нот та професійних виступів у затишній залі Будинку культури.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше